Roeland van Pinxteren 339x339

Roeland van Pinxteren
Directeur
‘De overtuiging dat de nieuwe onderneming een combinatie is van “Sharing Economy” en “Return on Involvement” maakt dat dit ik elke dag met plezier uitdraag. Een organisatie zonder management, gebaseerd op de principes van Semler. Niet voor niets is de slogan van &More: Voor Ondernemende Professionals.’

Michel Wilhelm 339x339

Michel Wilhelm
Associate/Senior Project Manager

Save

Marcel Treurniet
Partner/Senior Project Manager/SME

Save

Save

Jan Hendrik van Oers 339x339

Jan Hendrik van Oers
Partner/Senior Project Manager/SME
‘Als Partner binnen &More heb ik een grotere meerwaarde voor mijn netwerk en kan ik vanuit mijn eigen ervaringen bijdragen aan de ontwikkeling van talenten. Andersom kan ik mijn netwerk krachtiger gebruiken en leer ik door over te dragen.’

Save

Gerrit-Hartkamp-339x339

Gerrit Hartkamp
Partner/Senior Project Manager/SME

Save

Norbert Boon 339x339
Norbert Boon
Partner/Business Development
‘Het &More concept biedt mij een heerlijke werkomgeving waarin je oplossingen kunt creëren tussen producten, professionals en talenten, zodat het rendement op betrokkenheid fantastisch is.’

Save

Save