De Uitdaging

Om ervoor te zorgen dat data betrouwbaar, juist, tijdig, volledig en consistent is, geloven wij er in dat data actief gemanaged dient te worden. Het aanstellen van de juiste mensen met deze verantwoordelijkheid, die hier daadwerkelijk naar acteren en anderen mee krijgen is van groot belang.

Naast actief stakeholder management ondersteund door standaarden, training, tooling  en regels, vergroten wij de volwassenheid van data management in de organisatie en helpen wie bij het formuleren en opstellen van data quality dashboards om zo de betrouwbaarheid en de bewustwording te vergroten.

Wij helpen u graag om inzicht te krijgen in de huidige Data Governance status, het (verder) opzetten van een Data Governance organisatie en werken naar een oplossing dat u niet achteraf reageert op de onbetrouwbaarheid van data maar juist actief kan acteren voordat er problemen ontstaan.

Het Data Governance Plan
Met behulp van de stappen in het Data Governance plan helpen we u uw Data Governance organisatie te realiseren. Het plan bestaat uit het beschrijven, plannen, identificeren en creƫren van de gewenste organisatie.

&More en de kunst van Data Governance
In een set van workshops achterhalen we samen met u waar u staat en naar toe wilt. Om uw beoogde doel te bereiken helpen we u met het definiƫren van principes, deliverables en een actieplan. Dit plan geeft uw Data Governance roadmap weer, specifiek op u afgestemd.

De Data Governance oplossingen van &More
Wij bieden verschillende diensten om Data Governance succesvol in uw organisatie te realiseren: Data Governance QuickScan, Data Governance volwassenheidsscan (as-is) en (to-be), Data Governance operating model/visie, 100-dagen actieplan, short-term roadmap, Data Governance scope document en een stakeholder analyse. Deze diensten bieden we u flexibel aan afgestemd op uw wensen.

Waarom werken met &More?
Binnen &More is er al meer dan 10 jaar ervaring. Zowel vanuit de business dan wel de IT, techniek. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om deze brugfunctie te vervullen. Door betrokken te zijn met onze werknemers en klanten zijn wij in staat om onze kennis en ervaring goed over te brengen. Om vervolgens als vraagbaak te blijven fungeren.

Teammeeting nov 2018 (16)

Tim Morrenhof & Denise Harders
Datamanagement Specialisten bij &More Group

Meer weten over Data Governance en onze Datamanagement oplossingen?
Roeland vertelt u graag meer.