De Uitdaging
De business wordt steeds meer gedreven door data en inzicht. We willen weten hoe de financiële cijfers zijn, de KPI’s, waar en wat kan efficiënter. Moeten kunnen aantonen dat we voldoen aan de wetgeving. Veel organisaties hebben waardevolle data in huis, zonder daar volledig bewust van te zijn. In theorie zouden meer gegevens ook meer inzicht kunnen betekenen. En daarmee ook vergroten van marktkansen en omzet! Echter, veel organisaties weten niet goed wat ze ermee kunnen en hoe ze de data het beste kunnen inzetten ter verbetering van het resultaat.

Data verzamelen & ontsluiten
We beginnen met het verzamelen van de beschikbare data binnen het bedrijf. Desgewenst aangevuld met externe (b.v. sociale) data. Data zit meestal verspreid over meerdere afdelingen en systemen. Denk hierbij verder dan alleen klantinformatie of orderinformatie. Door deze data juist te ordenen en te verrijken ontstaat er al een één-één-duidig beeld gebaseerd op feiten. En willen we ook de historie inzien dan komt er ook een zogenaamde datawarehouse om de hoek kijken. Op basis van deze feiten kunnen en rapporten, analyses maar ook voorspellingen worden gedaan waarop bedrijfsbeslissingen genomen kunnen worden.

Analyseren & interpreteren
Door gebruik te maken van de geschikte dashboard tools voor uw bedrijf zorgen we voor snelle inzichten. Inzichten die herkenbaar zijn voor de business en waarop de juiste beslissingen genomen kunnen worden. Door de data op de juiste manier te verbinden zal er een vernieuwd inzicht ontstaan waarop u de concurrent een stap voor blijft.

Waarom samenwerken met &More
Binnen &More is er al meer dan 10 jaar ervaring. Zowel vanuit de business dan wel de IT, techniek. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om deze brugfunctie te vervullen. Door betrokken te zijn met onze werknemers en klanten zijn wij in staat om onze kennis en ervaring goed over te brengen. Om vervolgens als vraagbaak te blijven fungeren. 

DSC_4918

Etiënne Steens
Business Intelligence Specialist

Meer weten over onze Datawarehousing / BI oplossingen?
Eric vertelt u graag meer.