Van data informatie naar data inzicht met Otys Insights

In elke markt, dus ook in de wereld van recruitment & detachering moet data snel en goed ontsloten worden om in te spelen op de vraag in de markt. Enerzijds om de klant snel inzage te geven, anderzijds om leveranciers te voorzien van de juiste informatie waarmee de organisatie snel en efficiënt te werk gaat. De firma’s die dit het snelste en meest flexibel zijn, blijken het meest succesvol.

Onze HR- en Recruitmentoplossing: Otys Insights!

Otys Insights doet dus precies wat onze naam al verklapt: uw organisatie meer, andere en betere inzichten geven. Dit doen we door Otys  – het perfecte platform voor de wondere wereld van detachering & recruitment – en de dashboarding tool Power-BI te combineren. Otys Insights verschaft duidelijkheid wanneer u die het hardst nodig heeft voor uw onderneming. Door teamleden de mogelijkheid te geven verborgen inzichten te ontdekken in de data, om deze vervolgens aan elkaar te koppelen, zodat u uw bedrijfsdoelstellingen kunt behalen.

Dat begint met het in kaart brengen van de KPI’s, en eindigt met een overzichtelijk dashboard om bij te sturen op de KPI’s, de data kwaliteit, het facturatieproces, de match criteria of funnel. Zo maken we Power BI een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsstrategie. Meer grip, een hogere data kwaliteit en minder moeite.

Wilt u deze dashboards ook integreren met data uit andere systemen dan inventariseren we graag samen de mogelijkheden!

Onderzoek zelf de inzichten die Otys Insights mogelijk maakt met ons Live Demo Dashboard!

<

Disclaimer: dit demo dashboard is fictief. Er is bij het maken van dit dashboard gebruik gemaakt van fictieve data.

Inzicht in uw data in 5 stappen: 

1. Specificatie

Samen specificeren we uw behoefte & ideale dashboard voor uzelf, uw collega of uw klant.

2. Data

Wij halen de benodigde en beschikbare data op

3. Dashboard

We verwerken de data en toveren deze om tot een mooi dashboard.

4. Datakwaliteit

Door inzicht in uw beschikbare data, heeft u ook inzicht in de datakwaliteit en passen we aan waar nodig.

5. Gebruik

U heeft uw belangrijkste data altijd realtime beschikbaar, waar u ook bent, in een gaaf format

 

Waarom samenwerken met &More?

&More heeft al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van Datamanagement, Business Intelligence & Data Integratie. Zowel vanuit de business dan wel de IT. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om een brugfunctie te vervullen. Door betrokken te zijn met onze werknemers en klanten zijn wij in staat om onze kennis en ervaring goed over te brengen. Om vervolgens als vraagbaak te blijven fungeren.

Kortom: van adviseren tot presenteren, van het faciliteren van opleidingen tot coaching, van consultancy oplossingen tot de techniek achter Otys; &More is in staat u te ondersteunen in al deze facetten. Wij kijken er naar uit met u samen te werken!

 

De voordelen van Otys Insights:

U creëert zakelijke kansen door inzicht in uw data

Waar dan ook ter wereld inzicht in de voortgang van uw organisatie

In gesprek met uw klanten met realtime data, gepresenteerd in mooie, overzichtelijke dashboards

 

Voorbeelden van gebruik Otys Insights in de praktijk: 

Hi Siri, “Welke kandidaten moet ik vandaag nog bellen voor mijn vacature bij Jan?”  

“Ik ben onderweg naar je toe en zie dat we vandaag 17 openstaande posities hebben staan bij je klant. Het Bi dashboard staat klaar om verstuurd te worden naar je opdrachtgever.”

Ok Google, “Hoeveel openstaande procedures heb ik vandaag?”

Reviews:

5/5
5/5

“Door &More hebben we onder andere inzicht gekregen in de datakwaliteit van Otys. Dit heeft geleid tot gerichte aanpassingen en optimalisaties in onze processen waardoor we meer en meer op onze data kunnen vertrouwen en sturen.”

“Otys Insights helpt ons om de “employee journey” verder te optimaliseren. Efficiënter te werken en data gedreven beslissingen te nemen om onze kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.”

– Aalberts Advanced Mechatronics

 Over OTYS: dé alles-in-1 recruitment oplossing

OTYS Go! is cloud-based recruitment software dat naadloos ingericht wordt op jouw recruitmentproces. Van het vinden van kandidaten en opdrachtgevers tot het beheren van jouw administratie en alles ertussenin. Bedien geautomatiseerd je gehele business vanuit één systeem inclusief een SEO geoptimaliseerde en up-to-date recruitment website.

 

Meer weten?
Voor vragen over deze dienstverlening kunt u contact opnemen met Luc Doeve: