andmore-group-slide-2

&More Group bestaat uit ondernemende Consultants die uw organisatie, afdeling of projectgroep adviseert en ondersteunt om grip op uw data te krijgen én te behouden. 

&More kan de gehele dataketen afdekken door zowel eigen Datamanagement Specialisten als Interim Professionals. In het specifiek ondersteunen wij uw organisatie door middel van 4 focusgebieden: 

Data Governance

Data Governance

Bij Data Governance is het van belang dat er op wordt toegezien dat data wordt gemanaged. Hierbij ondersteunen wij organisaties door middel van het analyseren van het operationele model en kritische data, wie is de eindverantwoordelijke, inzicht in belangrijke richtlijnen en de integratie in huidige bedrijfsprocessen. Dit om vervolgens te kunnen controleren of de beschikbare data voldoet aan de wensen.

Data Quality

Data Quality

Het niet op orde hebben van de data kwaliteit kan grote gevolgen hebben m.b.t. risico’s, kosten, klantervaring, omzet, concurrentie voordeel, organisatie bereidwilligheid en de productiviteit. De focus op kritische data is van belang bij data kwaliteit. Wij kijken met onze opdrachtgevers naar specifieke kwaliteitsdimensies als volledigheid, tijdigheid, bruikbaarheid, om vervolgens controles te definiëren én uit te voeren.

Data Integratie

Wordt er in een organisatie verzameld data in verschillende systemen? Dan kan het voorkomen dat deze data niet altijd van hetzelfde formaat of met dezelfde aanduiding beschikbaar is, terwijl er wel hetzelfde wordt bedoeld. Middels onze data integratie oplossingen en het ontwikkelen van koppelingen creëert &More de mogelijkheid om data te verplaatsen en/of te consolideren naar een consistente vorm.

Data Warehousing & BI

Op zoek naar een oplossing om de organisatie middels beschikbare en correcte data (bij) te sturen? Dan is het noodzakelijk dat alle data beschikbaar is, welke vaak zit in verschillende bronnen of databases. Doordat we deze data aan elkaar koppelen en beschikbaar te stellen in het Datawarehouse is het vervolgens mogelijk om middels visuele rapportages Business Intelligence toe te passen.

0
Aantal actieve Professionals bij / via &More