&More; trots partner van Collibra

Collibra is een cloud-based platform dat het mogelijk maakt voor organisaties om waarde te creëren door grip te krijgen op data. Collibra verbindt de business met IT en zorgt voor een centrale plek waar medewerkers kunnen samenwerken wat betreft data. 

  • Door samenwerking en geïntegreerde workflows zorgt het Collibra Platform ervoor dat organisaties snel en betrouwbaar hun data kunnen omzetten naar inzichten en waardevolle business resultaten.
  • Het Collibra Platform zorgt ervoor dat iedereen binnen uw gehele organisatie werkt met accurate en betrouwbare data.
  • Met producten als Data Governance, Data Catalog, Data Lineage, Data Privacy en Data Quality geeft Collibra een complete oplossing om grip te krijgen op uw data.

Software dat zorgt voor een volgende stap in data volwassenheid

Voor steeds meer bedrijven is vertrouwen in gegevens ontzettend belangrijk geworden en wordt er gekeken om hier software voor in te zetten. Data governance is geen nieuw onderwerp, maar de uitvoering binnen bedrijven staat vaak nog in beginfase. Het Collibra Platform, een zogenaamd data governance platform, zorgt voor dit vertrouwen en helpt organisaties naar een hoger niveau. In Collibra kunt u namelijk vastleggen welke data er aanwezig is, in welke systemen of databases deze zich bevinden, hoe de data is opgeslagen, wie er verantwoordelijk voor is en uiteraard ook hoe deze beveiligd is en wie er toegang tot heeft. Het helpt organisaties met zowel een defensieve datastrategie (vanuit juridische en wetgevend oogpunt), als bedrijven met een offensieve datastrategie (additionele waarde uit data en daardoor meer winst creëren), doordat er binnen de gehele organisatie volwassen met data wordt omgegaan.

Leader in Gartners Magic Quadrant

Collibra is al jaren een zeer belangrijke speler op verschillende datamanagement onderwerpen als data governance, metadatamanagement en dataprivacy. Ze zijn vorig jaar voor het vijfde jaar op rij als Leader benoemd in Garner’s Magic Quadrant voor Metadata Management.

Welke oplossingen biedt &More?

Inrichtingadvies

Collibra is een zeer complete tool en kan overweldigend overkomen wanneer je deze voor het eerst tot je beschikking krijgt. Gelukkig hebben wij het vaker gedaan en kunnen we u daar zeker mee verder helpen!

Implementatiekracht

Onze professionals hebben de juiste kennis, kunde en ervaring die u nodig heeft om Collibra succesvol te implementeren in uw organisatie.

Verandermanagement

Een nieuwe tool vraagt een andere manier van werken. Wij zijn gewend een data-verandering samen met interne medewerkers door te gaan en te begeleiden. Onze aanpak is er altijd op gericht medewerkers mee te nemen, te trainen en de nieuwe manier van werken over te brengen.

Wij geven antwoord op ál uw Collibra vragen:

“Wat is de beste manier om Collibra in te zetten voor uw organisatie?”

Hoe zorg ik ervoor dat we zo snel mogelijk waarde creëren tijdens de inrichting van Collibra?

“Wat zijn de belangrijke inrichtingskeuzes en daarbij horende consequenties waar ik rekening mee moet houden?”

“Hoe zorg ik ervoor dat medewerkers Collibra daadwerkelijk succesvol inzetten?”

“Welk operating model of framework past bij onze organisatie? 

Waarom samenwerken met &More?

Binnen &More is er al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van Datamanagement. Zowel vanuit de business dan wel de IT. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om een brugfunctie te vervullen. Door betrokken te zijn met onze werknemers en klanten zijn wij in staat om onze kennis en ervaring goed over te brengen. Om vervolgens als vraagbaak te blijven fungeren.

Kortom: van adviseren tot presenteren, van het faciliteren van opleidingen tot coaching, van consultancy oplossingen tot de techniek achter Collibra; &More is in staat u te ondersteunen in al deze facetten. Wij kijken er naar uit met u samen te werken!

Meer weten over Collibra, onze Datamanagement oplossingen of over onze Data Consultancy services?

Wij maken graag eens kennis met u! Neem voor meer informatie contact op met:
Lars van Bussel
Lars van Bussel
Principal Datamanagement Consultant | Collibra expert
lars.van.bussel@andmore-group. com | 06-11148332