&More als trainingspartner & sponsor van DAMA NL

DAMA, The Data Management Association International is een internationale not-for-profit organisatie van data management professionals. DAMA International heeft wereldwijd verschillende afdelingen en belangenbehartigers. Data Management is de ontwikkeling en executie van architecturen, regelgeving, praktijk en procedures om op een goede manier de volledige data management lifecycle van een organisatie te ondersteunen. Stichting DAMA NL is een Nederlandse afdeling die voor de Nederlandse markt haar activiteiten ontplooit om deze doelstellingen te ondersteunen.

Door een samenwerking aan te gaan draagt &More bij aan dat het gedachtegoed van goed data management breder verspreid wordt waardoor organisaties zelf in staat zijn om meer waarde uit hun data te halen.

De basis in place hebben voor een gedegen fundering om de volgende stappen te zetten in data volwassenheid.

Voor steeds meer bedrijven speelt data een grotere rol en wordt er gekeken naar op welke manier dat geimplementeerd kan worden. Vanuit DAMA is er een framework opgesteld wat alle data management domeinen en capabilities omvat. In het framework wordt uitgelegd wat de best practices zijn op het gebied van de implementatie van data management in zijn geheel maar ook de best practices op de volgende deelgebieden: 

 • Data Governance
 • Data Architecture
 • Data Modeling & Design
 • Data Storage & Operations,
 • Data Security
 • Data Integration & Interoperability
 • Document & Content Management
 • Reference & Master Data
 • Data Warehousing & business Intelligence
 • Metadata
 • Data Quality.

Om handen en voeten te geven aan het framework helpt &More en haar professionals om de theorie te vertalen naar de praktijk. 

Welke oplossingen biedt &More?

Inrichtingadvies

DAMA - DMBoK is de internationale standaard voor data management en kan overweldigend overkomen wanneer u deze voor het eerst bekijkt. Wij zijn er om uw organisatie of afdeling te helpen met de eerste stappen!

Implementatiekracht

Onze professionals hebben de juiste kennis, kunde en ervaring die u nodig heeft om DAMA - DMBoK succesvol te implementeren in uw organisatie.

Verandermanagement

Data Management implementeren is niet een eenmalige actie en betreft een nieuwe manier van werken. Wij zijn gewend een data-verandering samen met interne medewerkers door te gaan en te begeleiden. Onze aanpak is er altijd op gericht medewerkers mee te nemen, te trainen en de nieuwe manier van werken over te brengen.

Waarom samenwerken met &More?

Binnen &More is er al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van Datamanagement. Zowel vanuit de business dan wel de IT. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om een brugfunctie te vervullen. Door betrokken te zijn met onze werknemers en klanten zijn wij in staat om onze kennis en ervaring goed over te brengen. Om vervolgens als vraagbaak te blijven fungeren.

Kortom: van adviseren tot presenteren, van het faciliteren van opleidingen tot coaching omtrent DAMA – DMBoK; &More is in staat u te ondersteunen in al deze facetten. Wij kijken er naar uit met u samen te werken!

Wij maken graag eens kennis met u! Neem voor meer informatie contact op met:
Kennismaken met Roeland van Pinxteren
Roeland van Pinxteren
Directeur &More Group
roeland.van.pinxteren@andmore-group. com | 06-29738984