Over MuleSoft, the #1 Integration & API Platform
MuleSoft is een organisatie die een iPaaS (Integration Platforma as a Service) oplossing biedt, waarmee data uit verschillende sytemen en applicaties, door middel API’s en het Mulesoft Anypoint-Platform, ontsloten kan worden,  

MuleSoft’s Anypoint Platform is marktleider op gebied van Integratieplatformen voor SOA, SaaS en API’s. MuleSoft biedt bijzondere business oplossingen door het koppelen van applicaties, data en apparaten, zowel on- premise, hybride als in de Cloud met een API-led aanpak.

Wat is Data Integratie?

Data moet snel ontsloten worden om in te spelen op de vraag in de markt. Enerzijds om klanten snel inzage te geven, anderzijds om leveranciers te voorzien van de juiste informatie waarmee de organisatie snel en efficiënt te werk gaat. De firma’s die dit het snelste en meest flexibel kunnen doen blijven bestaan. 

Welke oplossing bieden wij? 

Herbruikbare API’s

Door gebruik te maken van “speciale” connectoren, ook wel API’s genoemd, laten we snel systemen/applicaties met elkaar laten communiceren. Wij definiëren deze API’s op het niveau van het systeem (bron), het proces en de gebruiker. Hierdoor kan niet alleen eenvoudig worden ingespeeld op de continue verandering maar ook op een snelle realisatie van de gewenste koppeling. We praten hier over enkele dagen! Dit heeft als voordeel dat er geen dubbel werk wordt gedaan en er sprake is van hergebruik en zeer snelle realisatie. U blijft zo de concurrentie voor.

Integratie als een service

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zelfstandig in staat is om data te ontsluiten. We realiseren een self-service integratie. Dit doen we door naast kennis ook ervaring aan te brengen en het delen van onze best practices. We nemen uw bedrijf aan de hand mee en laten pas los zodra u daar klaar voor bent. En dat is snel! Net als het ontsluiten van data. 

Waarom samenwerken met &More?

Binnen &More is er al meer dan 10 jaar ervaring op gebied van Datamanagement & Data Integratie. Zowel vanuit de business dan wel de IT. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om een brugfunctie te vervullen. Door betrokken te zijn met onze werknemers en klanten zijn wij in staat om onze kennis en ervaring goed over te brengen. Om vervolgens als vraagbaak te blijven fungeren.

Kortom: van adviseren tot presenteren, van het faciliteren van opleidingen tot coaching, van consultancy oplossingen tot de techniek achter MuleSoft; &More is in staat u te ondersteunen in al deze facetten. Wij kijken er naar uit met u samen te werken!

Meer weten over hoe MuleSoft en onze Data- Integratie oplossingen?
Eric vertelt u graag meer.