Wie is &More?

&More Group bestaat uit ondernemende Consultants die uw organisatie, afdeling of projectgroep adviseert en ondersteunt om grip op uw data te krijgen én te behouden. 

&More kan de gehele dataketen afdekken door zowel eigen Datamanagement Specialisten als Interim Professionals. In het specifiek ondersteunen wij uw organisatie door middel van de 4 focusgebieden: Data Governance, Data Quality, Datawarehousing & BI en Data Integratie.

Historie

&More is opgericht in 2007 als bemiddelingsbureau voor zelfstandig professionals die met name actief zijn in het bancaire domein op de vlakken risk en compliance. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot specialist op het gebied van “waardecreatie door grip op data” binnen alle marktsegmenten. 

Young Professionals

&More investeert in haar dienstverlening door naast onze ervaren consultants, ook Young Professionals op te leiden. Dit gebeurt aan de hand van een afgestemd opleidingsplan en start met de &More Masterclass Datamanagement. Na deze 2- maandelijkse training is de Young Professional individueel in staat uitdagende opdrachten uit te voeren en wordt persoonlijk gecoacht door de Senior Professionals. 

ROI: Return on Involvement

Return on involvement (ROI) staat centraal binnen de &More cultuur. ROI vrij vertaald: door betrokkenheid te geven, krijg je betrokkenheid terug. &More is betrokken bij haar medewerkers, bij haar opdrachtgevers en de wereld om ons heen. Betrokkenheid creëer je door te delen. Delen van kennis, netwerk, inkomsten en succes. We zijn niet alleen op de wereld en door betrokkenheid en het nemen van verantwoordelijkheid geven we dat vorm. Niet alleen in geld, maar voornamelijk in DOEN!

Betrokkenheid medewerkers

Betrokkenheid opdrachtgevers

Betrokkenheid maatschappij

&More stelt de medewerker centraal. Bij &More weten we wie je bent en waar jouw interesses liggen. Zowel zakelijk als privé. Werkplezier en een informele sfeer is bij &More van essentieel belang en dit stimuleren wij door een maandelijkse mix van inhoudelijke- en fun bijeenkomsten. Hierdoor weten collega’s elkaar te vinden en is er onderling veel contact tussen de medewerkers. 

&More achterhaalt de vraag achter de vraag. Waarom is het vraagstuk aanwezig en wat is het belang dat het wordt opgelost? Door gezamenlijk deze vragen te beantwoorden zijn onze Professionals in staat om oplossingen aan te dragen die effectief, efficiënt en origineel zijn waardoor de opdrachtgever zijn business kan voortzetten en de concurrent een stap voor blijft.

&More kijkt verder dan alleen haar eigen organisatie en is actief maatschappelijk betrokken. Zo rijden we enkel elektrische auto’s om uitstoot te beperken of maken we gebruik van het OV. Tevens steunen we diverse goede doelen en maatschappelijke projecten. In 2019 betrof dit Alpe d’Huzes en Taal aan Zee.